xamogelo

Έχεις αλατοπιπερώσει το κρέας σου και το έχεις χτυπήσει ελαφρά στο χύλο κοπής για να το καθαρίσεις από τα λίπη και τα περιττά κομμάτια.

Συνέχισες τη συνταγή σου  ……

xulo_kopis_530_530

και όταν πια το κρέας ήταν έτοιμο και καλοψημένο, ψάχνοντας μέρος να το ακουμπήσεις το έβαλες και πάλι στο ξύλο κοπής. Μέγα λάθος! Το ξύλο έχει ακόμη τα μικρόβια και τα βακτήρια που έχει το ωμό κρέας και μπορεί να περάσουν και πάλι στο φαγητό σου.

Καλό είναι να ξεπλύνεις όλες αυτές τις επιφάνειες με καυτό νερό και υγρό πιάτων πριν ακουμπήσεις το οτιδήποτε επάνω τους.

tlife.gr