Κατηγορίες
Feng shui ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Όταν το Feng Shui σας χτυπάει το κουδούνι…..

Κύρια είσοδος

1. Αν έξω από την είσοδο ενός σπιτιού ή ενός καταστήματος βρίσκεται ένα δέντρο τότε καλά θα κάνετε να το κόψετε.

images (2)

Η ύπαρξη οποιουδήποτε εμποδίου ακριβώς απέναντι από την κύρια είσοδο θα έχει γρήγορα ή αργά επίπτωση στα οικονομικά σας. Ένα κατάστημα μπορεί ακόμα και να πτωχεύσει. Αν το θυμάστε αυτό πριν αγοράσετε ή ενοικιάσετε ένα σπίτι ή ένα κατάστημα, τότε να ξέρετε ότι είναι ένα κακό σημάδι φενγκ σούι και να το αποφύγετε.

2. Πριν αγοράσετε ή ενοικιάσετε κάποιο κατάστημα ή σπίτι κοιτάξτε καλά έξω από την κύρια είσοδο. Σταθείτε ακριβώς στη μέση και κοιτάξτε απέναντι. Αν βρίσκεται εκεί μία κολώνα ή ένα δέντρο τότε και δεν υπάρχει τρόπος να το ξεφορτωθείτε, τότε απορρίψτε αυτό το σπίτι ή το κατάστημα. Η κολώνα αυτή εκπέμπει μία άσχημη βλαβερή ενέργεια στην είσοδο από την οποία δεν μπορείτε να απαλλαγείτε ποτέ και που μετά από κάποιο καιρό θα δημιουργήσει πρόβλημα στα οικονομικά.

3. Αν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και ακριβώς απέναντι από την κύρια είσοδο ενός σπιτιού ή ενός καταστήματος υπάρχει δέντρο ή κολώνα,βεβαιωθείτε ότι ο δρόμος έχει αρκετή κίνηση. Αν είναι μεγάλη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, τότε η βλαβερή ενέργεια που εκπέμπει το δέντρο ή η κολώνα μεταφέρεται μακριά και δεν επηρεάζει την είσοδο. Διαφορετικά η ενέργεια αυτή δημιουργεί πρόβλημα, με εμφανή επίπτωση στα οικονομικά σας.