Κατηγορίες
Γιορτές Έπιπλα ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Έξυπνα Χριστουγεννιάτικα tips

Διαβάστε τα και θα με θυμηθείτε!

Γιατί δεν είναι όλα τόσο δύσκολα όσο φαίνονται

christmas-christmas-lights-christmas-tree-eiffel-tower-

Πως να τυλίξετε ένα παιδικό δώρο χωρίς να ξοδευτείτε σε περιτύλιγμα: Χρησιμοποιήστε το παιδικό φύλλο από την Κυριακάτικη εφημερίδα. Εάν πάλι θέλετε να κάνετε δώρα σε διάφορα παιδιά, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά διαφορετικό περιτύλιγμα!

Πώς να φυλάξετε μετά τις γιορτές τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια: κάντε τα ένα ρολό και τυλίξτε το με σελοτέιπ. Είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να μη γίνουν κουβάρι και να επιβιώσουν μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.

Πώς να κάνετε τις παλιές κάρτες στολίδια: Κόψτε με ένα κοπίδι το πιο όμορφο κομμάτι της κάρτας, με μια καρφίτσα κάντε μια τρύπα και περάστε από εκεί μια κλωστή. Τοποθετήστε το στο δέντρο σας!

Πώς να διακοσμήσετε το τραπέζι του ρεβεγιόν χωρίς να ξοδέψετε σε στολίδια: Τα γκι που πωλούν στις λαϊκές αγορές ,όμορφα τακτοποιημένες σαν κεντρικό θέμα στο τραπέζι είναι μια χαρά ιδέα. Συνδυάστε το με κόκκινες χαρτοπετσέτες και κεριά.

Πώς να οργανώσετε ένα party Χριστουγέννων τελευταίας στιγμής: απλά πείτε σε φίλους να φέρουν ο καθένας από ένα έδεσμα διαφορετικής κατηγορίας και αντί για δώρο ένα κρασί ή ποτό. Κάντε με λίγα λόγια ένα πάρτι ρεφενέ!

http://www.jenny.gr/xmas-tips/