Κατηγορίες
Feng shui ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Διακόσμηση και Feng Shui

Αντικείμενα Φενγκ Σούι – Διακόσμηση

1. Το κόκκινο χρώμα είναι επικίνδυνο.

feng shui

Δε σχετίζεται ούτε με τον πλούτο ούτε με την αγάπη. Μπορεί αντιθέτως να ενεργοποιήσει αρνητικές ενέργειες που έχουν σχέση με την υγεία και να προκληθούν προβλήματα. Πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί όταν το κόκκινο χρώμα είναι σε αφθονία, όπως στην περίπτωση ενός κόκκινου τοίχου ή ενός κόκκινου χαλιού. Μην ανησυχείτε όμως για μικρά διακοσμητικά αντικείμενα αυτού του χρώματος που μπορεί να έχετε μέσα στο χώρο σας, φτάνει να μην κυριαρχούν.

2. Το νερό, σε οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος, είτε είναι ένα ενυδρείο, μικρό ή μεγάλο, είτε ένα σιντριβάνι, μικρό ή μεγάλο, μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη ζωή σας, γιατί είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο και μπορεί να ενεργοποιήσει αρνητικές ενέργειες που σχετίζονται με τα οικονομικά, την υγεία ή τις σχέσεις. Αν δεν προτίθεστε να κάνετε μία μελέτη φενγκ σούι, είναι καλύτερα να μην τοποθετήσετε νερό ποτέ και πουθενά μέσα στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

3. Το νερό, σε οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος, είτε είναι ένα ενυδρείο, είτε ένα σιντριβάνι, μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα Αν αυτή τη στιγμή ήδη έχετε κάποιο από αυτά τα δύο μέσα στο σπίτι σας ή τον εργασιακό σας χώρο, καλά θα κάνετε να το καταργήσετε. Το κινούμενο νερό μπορεί να ενισχύσει όλες τις ενέργειες και τις θετικές και τις αρνητικές. Μην εκπλαγείτε αν δείτε διαφορά προς το καλύτερο μετά την απομάκρυνσή του.

4. Η τοποθέτηση του νερού, με τη μορφή είτε ενυδρείου είτε σιντριβανιού είναι απαραίτητη στο φενγκ σούι, αλλά μπορεί να γίνει μόνο μετά από μελέτη του σπιτιού από σύμβουλο φενγκ σούι. Το νερό μπορεί να ενισχύσει αποτελεσματικά θετικές ευεργετικές ενέργειες, αλλά είναι επίσης πολύ επικίνδυνο αν τοποθετηθεί σε λάθος σημείο. Γι αυτό είναι καλύτερο να αποφεύγετε να τοποθετείτε νερό, χωρίς τη συμβουλή του ειδικού.