Κατηγορίες
Feng shui ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Χειροτεχνίες

Διακόσμηση σπιτιού: Βάζα από μπουκάλια μπύρας

Ένας χρήσιμος και διασκεδαστικός τρόπος να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας είναι φτιάχνοντας πρακτικά και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι.

Κι αν ο ελεύθερος χρόνος σας είναι περιορισμένος, δείτε κάποια projects που μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα, στα οποία μάλιστα μπορούν να σας βοηθήσουν και τα παιδιά!

palia-antikeimena_590_b

Από το να πετάξετε όλα αυτά τα μπουκάλια από μπύρες που ήπιατε το καλοκαίρι, γιατί δεν τα αναμορφώνετε σε όμορφα μπουκάλια; Το μόνο που θα χρειαστείτε για να πετύχετε τα σχέδια της φωτογραφίας είναι μη τοξικές βαφές σε σπρέι, έγχρωμη χαρτοταινία και περίπου 15 λεπτά διαθέσιμου χρόνου.

Προτιμήστε να βάψετε τα μπουκάλια με το σπρέι σε εξωτερικό χώρο, γιατί η μυρωδιά θα είναι έντονη. Πιθανώς, μάλιστα, να χρειαστεί και δύο στρώσεις βαφής. Στη συνέχεια σχηματίστε σχέδια με τη χαρτοταινία πάνω σε κάθε μπουκάλι, π.χ. ρίγες ή λουλούδια.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε μπογιά σιλικόνης, με την οποία θα κάνετε σχέδια (π.χ. τελίτσες) στο μπουκάλι και στη συνέχεια θα το ψεκάσετε, ώστε το σχέδιο να φαίνεται ανάγλυφο.

– See more at: http://www.mama365.gr/11300/pos-na-xanahrhsimopoihsete-8-palia-antikeimena.html#sthash.bKhcHgCC.dpuf