Κατηγορίες
Feng shui ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Κάνε το σπίτι σου ασπρόμαυρο

Γιατί το black and white είναι μια κλασσική αλλά σικάτη επιλογή για την εσωτερική διακόσμηση ενός σπιτιού.

black+5

Γιατί, μόνο οι εργένηδες ξέρουν την “τέχνη” του black & white;

Και αν κάποιος επιμένει να στήσει το ψυχολογικό προφίλ του απόλυτου black & white θα τα βρει μάλλον σκούρα. Tο μόνο σίγουρο είναι το συναντάμε συχνά σε σπίτια εργένηδων με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, κρατά πάντα το μυαλό σε ρυθμούς έντονης δημιουργικότητας και το βασικότερο… προϋποθέτει συστηματικό καθάρισμα (δηλαδή … όχι χαριτωμένα παιδάκια να τρέχουν με τους μαρκαδόρους πάνω-κάτω).

Το black & white είναι ο πιο διαχρονικά clever chic συνδυασμός με τους περισσότερους φαν ανά τον κόσμο! Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα ιδιοφυές απο μία παρτίδα σ΄ενα ασπρόμαυρο σκάκι, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο chic απο ένα μαύρο μικροσκοπικό φόρεμα, και τίποτα πιο διαχρονικό απο ένα film noir!

Oι τάσεις του design το επανέφεραν πέρυσι στο προσκήνιο δυναμικά σε διάφορες μορφές: ρίγες, πουά, σκίτσα με λουλούδια και πουλιά, που πολύ φορέθηκαν … αλλά καθόλου δεν βαρέθηκαν!

Ο συνδυασμός του clean white και του dark black δεν θα σταματήσει ποτέ να επιβεβαιώνει τον κανόνα πώς τα ετερώνυμα όχι μόνο έλκονται αλλά αντέχουν και στο χρόνο!

Πάρε ιδέες για την ατμόσφαιρα του ασύγκριτου ασπρόμαυρου διχρωματισμού και ψάξε να βρεις τις δικές σου λεπτομέρειες που θα σε οδηγήσουν στο must trend και του φετινού χειμώνα!