Κατηγορίες
Feng shui ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Παιδιά

Καδράκια παντού στο παιδικό δωμάτιο

Τα καδράκια είναι από τα λατρεμένα κομμάτια διακόσμησης στα παιδικά δωμάτια χρόνια τώρα (και για πολλά ακόμα).

Μας αρέσουν τα καδράκια σε όλα τα χρώματα και τα σχέδια, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν αγαπημένες μας στιγμές αλλά και να μας ταξιδέψουν υπέροχα.

kadrakia+4

Μικρά ή μεγάλα, στρογγυλά, τετράγωνα ή οβάλ, όλα έχουν την ομορφιά τους… Πως μπορούμε να τα κρεμάσουμε για να ομορφύνουν το χώρο του όσο καλύτερα γίνεται;

Ας δούμε μαζί κάποιες προτάσεις!

http://cosmo.gr/articles/mom-and-kids/ifeelkidgr/kadrakia-pantou-sto-paidiko-dwmatio.2687598.html

Τετράγωνα ή μακρόστενα, κρεμασμένα σε οβάλ σχημαστισμό. Έντονα χρώματα σε λευκό τοίχο, αναδεικνύονται πανέμορφα. Μην επιλέξετε πάρα πολλά χρώματα. Ας επικρατήσουν 2-3. Εδώ, το κόκκινο, το κίτρινο και το λευκό.

6 κορνίζες που αλλάζουν θέμα πανεύκολα, καθώς το μανταλάκι που συγκρατεί το έργο, είναι ο μοναδικός περιορισμός. Θα έχετε τα εβδομαδιαία έργα του πιτσιρικά σας σε πρώτη ζήτηση.

Αν δεν θέλετε κάτι μόνιμο και αγαπάτε τις τρέσες, αυτή η πρόταση είναι για σας. Με την τρέσες θα δημιουργήσετε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα βάζετε και θα βγάζετε ότι ωραίο σας χαρίζει επιστρέφοντας από το σχολείο.

Ρετρό ασπρόμαυρες φωτογραφίες, σε ρετρό πατιναρισμένα καδράκια. Τα αγοράζετε έτοιμα ή τα “παλαιώνετε” μόνη σας, με τα ειδικά χρώματα και πατίνες.

Όπως και να τα κρεμάσετε θα σας αρέσουν, γιατί το περιεχόμενο είναι που μετράει!

http://cosmo.gr/articles/mom-and-kids/ifeelkidgr/kadrakia-pantou-sto-paidiko-dwmatio.2687598.html