Κατηγορίες
ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ Ομορφιά

Μήπως μπλεχτήκαμε; Ιδέες για υπέροχες πλεξούδες

Οι πλεξούδες στα μαλλιά αναμφισβήτητα είναι μία τάση που οργιάζει.

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο περίπλοκες αλλά οι hairstylists επιμένουν ότι όλα γίνονται με απλά βήματα και ότι κάθε κοπέλα στο σπίτι της μπορεί να κάνει οτιδήποτε, αρκεί να υπάρχει χτένα και λαστιχάκια. Επίσης, το μάκρος των μαλλιών δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αφού για όλες έχει φροντίσει ο καλός κομμωτής.

Braids-hairstyles-for-prom-2013

Από τη Γεωργία Ανδρουλάκη

savoirville.gr:

Γιατί όμως μας αρέσουν τόσο πολύ οι πλεξούδες πέραν από το γεγονός ότι δείχνουν ωραίες και εντυπωσιακές;

 

Ίσως και να έφταναν οι δύο παραπάνω λόγοι αλλά εγώ θα πω πως ειδικά αυτήν την εποχή αποτελούν ιδανική επιλογή για να μην αποκαλυφθεί το φριζάρισμα των μαλλιών από την υγρασία και τη βροχή. Ακόμη είναι η μία καλή λύση για να κρύψουμε το γεγονός ότι τα μαλλιά μας είναι στην δεύτερή τους μέρα(ούτε περίοδο να είχαν)!

Για εσάς που “πιάνουν” τα χέρια σας η μόδα είναι με το μέρος σας αφού μπορείτε να φτιάξετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι και να είστε πάντα στιλάτες.

 

 

 

Για εσάς που δεν “πιάνουν” τα χέρια σας η μόδα έχει φροντίσει και για εσάς, αφού και να μην βγει το αποτέλεσμα τέλειο, πολλές φορές το ζητούμενο είναι να δείχνει λίγο χαλασμένο (messy) και ότι δεν σπαταλήσατε 2 ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να το κάνετε (αν κι εσείς μπορεί να κάτσατε τουλάχιστον 3 ώρες). Η επιλογές όμως και για εσάς είναι άπειρες!

Έτσι θα σε αφήναμε; Να και δύο ιδέες:

http://cosmo.gr/articles/style/Omorfia/savoirville/mhpws-mplexthkame-idees-gia-yperoxes-pleksoudes.2690815.html