Tα λαχανικά, γενικά, κάνουν καλό στην υγεία μας, αλλά σύμφωνα με μία έρευνα μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για το σώμα μας.
Ο κίνδυνος δεν βρίσκεται στην κατανάλωση τους…..
αλλά στην προετοιμασία τους, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να… τραυματιστείτε με το μαχαίρι κατά την κοπή τους.
Από πρόσφατη έρευνα στην οποία ρωτήθηκαν 2000 άτομα προέκυψε ότι…..το 88% των ερωτηθέντων έχουν τραυματιστεί με το μαχαίρι τουλάχιστον μια φορά στην προσπάθεια τους να κόψουν λαχανικά.
Τα 5 πιο επικίνδυνα λοιπόν είναι τα παρακάτω:
Αγκινάρες της Ιερουσαλήμ
Νεροκολοκύθα
Κίτρινη κολοκύθα
Γογγύλι
Γογγύλια Σουηδίας (γογγυλοκράμβες)
http://youweekly.gr/