Κατηγορίες
Χειροτεχνίες

Πρωτότυπες Μπομπονιέρες: Μερικές ιδέες

Κάποιοι ανυπομονούν να παραγγείλουν τα κουφέτα για τις μπομπονιέρες γάμου τους και κάποιοι άλλοι βαριούνται θανάσιμα το ίδιο εθιμοτυπικό.

Για τους δεύτερους, εξασφαλήσαμε 9 + 1 απίστευτα πρωτότυπες λύσεις!

561_thumb_260x175

Κάθε ζευγάρι ψάχνει κάτι ξεχωριστό να δώσει στους καλεσμένους του δεδομένου θέλει να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους στην ιδιαίτερη ημέρα τους. Παρότι τα κουφέτα είναι παραδοσιακά, οι περισσότεροι δεν ικανοποιούνται με αυτό.

Στη συνέχεια, θα βρείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες για μοναδικές μπομπονιέρες γάμου.

1. Μια σπιτική σάλτσα

Όλα τα χειροποίητα πράγματα κεδρίσζουν τις εντυπώσεις ως μπομπονιέρες, και συνεπώς το ίδιο συμβαίνει και με ένα βάζο από σάλτσα ή γλυκειά μαρμελάδα. Οι καλεσμένοι σας απλά θα το αγαπήσουν. Διακοσμήστε το βάζο με ένα όμορφο ύφασμα και μια κορδέλλα, και ενσωματώστε μια σημείωση με μια συνταγή ή μια πρόταση για το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί περιεχόμενο.

2. Ένα εισιτήριο λαχειοφόρας αγοράς 

Τα εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών είναι μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση για εναλλατική μπομπονιέρα, και παρότι δεν θα διαρκέσουν για πάντα, ένας από τους καλεσμένους σας μπορεί να σταθεί πολύ τυχερός. Τοποθετήστε το εισιτήριο μαζί με τα ονόματα των θέσεων και προετοιμάστε τους το έδαφος για τη μεγάλη κλήρωση!

3. Ατομικές γυάλινες συσκευασίες

Ένα κρασί, μια σαμπάνια, ή martini σε γυάλινο δοχείο όπου χαράσσονται οι γαμήλιες λεπτομέρειες σας, μπορούν να κάνουν μια όμορφη μπομπονιέρα όταν μάλιστα συνοδεύονται από γλυκά ή σοκολάτες. Μπορεί να πρέπει να προνοήσετε για επιπλέον συσκευασίες, δεδομένου ότι το γυαλί μπορεί εύκολα να σπάσει.

4. Μπομπονιέρα με επιλογή

Αφήστε τους καλεσμένους σας να επιλέξουν τις μπομπονιέρες γάμου, παρέχοντάς τους ένα σύνολο από καραμέλες, γλυκά, μπισκότα και σοκολάτες, καθώς και ειδικές θήκες για να τα τοποθετήσουν, αλλά και των κορδέλλες και αυτοκόλλητες ετικέττες για τη διακόσμηση. Σε αυτήν την εκδοχή, θα πρέπει να υπάρχει ένα τυπωμένο κείμενο με τις οδηγίες για την κατασκευή της μπομπονιέρας τους.

5. Ατομικές καρικατούρες

Ένας γελοιογράφος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προστεθεί η ψυχαγωγία στη δεξίωση γάμου σας, και προσφέροντας τις προσωπικές καρικατούρες κάθε καλεσμένου στον ίδιο, να δώσετε ένα αληθινά μοναδικό και προσωπικό ενθύμιο.

6. Θεματικές τράπουλες

Η τράπουλα είναι μια πρακτική και διασκεδαστική μπομπονιέρα και μπορεί να γίνει προσωποποιημένη, χρησιμοποιώντας τα πρόσωπα του γαμπρού, της νύφης και των κουμπάρων στις φιγούρες. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε τις φωτογραφίες των μελών της οικογένειας σε άλλες εκδοχές της τράπουλας.

7. Φυτά σε γλαστράκια

Τα φυτά σε γλαστράκια αποτελούν θαυμάσιες μπομπονιέρες γάμου και θα κάνουν μια όμορφη προσθήκη στις γαμήλιες διακοσμήσεις σας. Χρωματίστε τα δοχεία με το γαμήλιο μοτίβο σας, τα αρχικά σας, ή ένα σχέδιο που να ταιριάζει με το διάκοσμο, προτού να προστεθούν τα φυτά. Σιγουρευτείτε ότι συνοδεύονται από μια ετικέτα με οδηγίες.

8. Μια κορνίζα

Τα μικρά διακοσμητικά πλαίσια φωτογραφιών που ταιριάζουν με το γαμήλιο θέμα σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ονόματα θέσεων, ή να περιλάβουν μια προσωπική σημείωση για κάθε καλεσμένο από τη νύφη και το γαμπρό. Οι καλεσμένοι μπορούν να τις πάρουν μαζί τους ως μπομπονιέρες γάμου και να τις χρησιμοποιήσουν έπειτα για μια φωτογραφία από το γάμο.

9. Γυάλινα διακοσμητικά ποτηριών

Τα γυάλινα διακοσμητικά ποτηριών είναι ένα όμορφο δώρο και είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων. Οι καλεσμένοι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κατά τη δεξίωση γάμου για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν το ποτό τους ή δεν θα το μπερδέψουν με κάποιου άλλου.

10. Ατομικά ανεμιστηράκια

Τα ανεμιστηράκια είναι μια τέλεια ιδέα εάν παντρεύεστε σε μια ζεστή ημέρα και οι χάρτινοι ιαπωνικού στυλ μοιάζουν η ιδανική επιλογή για τα τραπέζια της δεξίωσης. Τυπώστε τους με τα γαμήλια χρώματά και με ένα προσωπικό μήνυμα ή μερικές από τις γαμήλιες λεπτομέρειές σας.

www.weddingplan.gr