Κατηγορίες
ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πώς να δείχνεις υπέροχη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δεν ξέρεις πως να δείχνεις και να είσαι όμορφη χωρίς καθόλου μακιγιάζ;
Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό!
makigiaz
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκινήσεις από τα βασικά: την περιποίηση του προσώπου σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα καλά ξεκούραστο πρόσωπο. Φρόντιζε να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και να πίνεις καθημερινά πάνω από 5 ποτήρια νερό. Αν κάνεις αυτά τα δύο θα μειωθούν κατά πολύ οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου.

Επίσης φρόντιζε τα φρύδια σου να είναι σε καλή κατάσταση. Αν δεν είναι, τότε καλό είναι να ενυδατώνεις την περιοχή με λίγο ελαιόλαδο και να χρησιμοποιείς λίγο μολυβάκι για να τα γεμίζεις.

Έπειτα επικεντρώσου στα μαλλιά σου. Δοκίμασε διαφορετικά χτενίσματα και δες ποια σου πηγαίνουν καλύτερα. Πειραματίσου τη μία φορά με μία ψηλή αλογοουρά και την άλλη με έναν περίεργο κότσο με πλεξούδες. Θα νιώθεις διαφορετική και υπέροχη κάθε μέρα.

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι η φροντίδα των νυχιών σου. Πρέπει να τα έχεις καθαρά και λιμαρισμένα. Αν δε θέλεις να τα βάψεις με κάποιο έντονο χρώμα βάλ’τους ένα απαλό μανό για να τα κάνεις να γυαλίζουν.

Τέλος, πολύ σημαντικά είναι και τα ρούχα που θα επιλέξεις να φορέσεις. Δες ποια χρώματα σου πηγαίνουν καλύτερα και φρόντιζε να τα προτιμάς στην καθημερινότητά σου. Ντύσου με τα ρούχα που αγαπάς και περπάτα με ίσια την πλάτη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Πολλές φορές αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό ακόμα και από το τελειότερο μακιγιάζ στον κόσμο.

http://www.briefingnews.gr/zoh-kai-styl/item/85368-p%CE%BFs-na-deichnei