Πώς τα τηγανίζουμε:
- Παίρνουμε 5 με 6 μεγάλα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες (αν τώρα υπάρχει και μικροσυσκευή έτσι ώστε να κοπούν ομοιόμορφα οι ροδέλες είναι ακόμη καλύτερα).
- Έπειτα βάζουμε περίπου τριακόσια γραμμάρια αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέτουμε τόσο νερό ανακατέβοντας μέχρι να γίνει μια καλά δεμένη σάλτσα (κουρκούτι).
- Αλατίζουμε το κουρκούτι, βουτάμε τα κρεμμύδια μέσα και τα βάζουμε στην φριτέζα.
- Αφού τα τηγανήσουμε, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Οπτικά θα μοιάζουν με καλοτηγανισμένα καλαμάρια και όσο για την γεύση τους δεν έχει καμία σχέση με τη γνωστή κρεμμυδίλα.