Κατηγορίες
Κουζίνα ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το μυστικό για καλύτερη ζωή που… κάνετε ήδη και ίσως δεν το ξέρετε!

Όλοι ξέρουμε πως μια υγιεινή ζωή, με σωστή διατροφή, άσκηση και δημιουργικές δραστηριότητες μπορεί να μας χαρίσει περισσότερα και ποιοτικότερα χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη.

gynaika

Για πρώτη φορά όμως υπάρχει και σχετική έρευνα που το αποδεικνύει, και όχι μόνο αυτό αλλά και το εξής υπέροχο: ο υγιεινός τρόπος ζωής μπορεί ακόμα και να αναστρέψει τη διαδικασία της γήρανσης! Μια νέα πενταετής μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Time υποστηρίζει πως μια διατροφή βασισμένη στα λαχανικά, μια καθημερινότητα χωρίς άγχος (όσο γίνεται τουλάχιστον) και άλλες θετικές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας, όχι μόνο μειώνουν σημαντικά τα ποσοστά θνησιμότητας αλλά αντιστρέφουν τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο. Κοινώς, μπορεί να μεγαλώνουμε, αλλά θα συνεχίζουμε να δείχνουμε νέοι -σε λογικά πλαίσια πάντα. Μπορεί αυτή η αποκάλυψη να μην είναι η «πηγή της νεότητας, όπως γράφει το Time, σίγουρα όμως «είναι το ποτάμι που οδηγεί σε αυτή!».

Πηγή: http://www.queen.gr/YGEIA-FITNESS/TO-FITNESS-TIP-THS-HMERAS/item/82568-to-mystiko-gia-kalyteri-zoi-poy-kanete-idi-kai-isos-den-to-xerete#ixzz2gAWgqEt1