Κατηγορίες
Παιχνίδια

Μεταχειρισμένα επιτραπέζια από σπίτι. Γιατί να ξοδεύετε μία περιουσία;

Υπάρχει ένα website που εξειδικεύεται σε επιτραπέζια….

το boardgamegeek.com, εκεί οι Έλληνες χρήστες έχουν φτιάξει το GreekGuild για να συζητάνε για τα επιτραπέζια.

fthinoporiase7

Πολλοί από αυτούς τους χομπίστες αγοράζουν πάρα πολλά επιτραπέζια (μα πάρα πολλά), τα δοκιμάζουν και εάν δεν τους αρέσουν τα πουλάνε ή τα ανταλλάζουν μεταξύ τους.

Πρόσφατα δημιούργησαν μια σελίδα όπου μπορεί οποιοσδήποτε να αγοράσει μεταχειρισμένα επιτραπέζια, αρκεί να έχει γραφτεί στο boardgamegeek.com (που είναι, ήταν και θα είναι δωρεάν για πάντα).

Αντί  λοιπόν να δώσετε €45 για να αγοράσετε το Lord of the Rings TCGμπορείτε να το βρείτε με €25. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό που κάνει την σελίδα τόσο σημαντική.

Η ελληνική αυτή κοινότητα  απαρτίζεται ως επί το πλείστον από συλλέκτες και τα επιτραπέζια πολλές φορές είναι σε καλύτερη κατάσταση και από καινούργια (πχ είναι sleevαρισμενες οι κάρτες, βαμμένες μινιατούρες, περιέχουν βοηθήματα κτλ)  και αν μένετε στην ίδια πόλη, γλυτώνετε και τα έξοδα ταχυδρομείου καθώς θα κανονιστεί κάπου που βολεύει και τους δυο, χέρι με χέρι, αγοραπωλησία.

Ειλικρινά, δεν υπάρχει λόγος να δώσετε διπλά λεφτά για κάποιο επιτραπέζιο που δεν είστε σίγουρος αν θα σας αρέσει ή που σας φαίνεται ακριβό ή που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχω αγοράσει και έχω ανταλλάξει αρκετά επιτραπέζια χωρίς άγχος, περιττά κόστη και ποτέ δεν μου έχει τύχει το κουτί που θα πάρω να είναι χειρότερο από ότι μου έχουν περιγράψει.

Μια που θα γραφτείτε λοιπόν έχετε το νου σας και στους συχνούς πλειστηριασμούς και στις ανταλλαγές που κάνουν. Όλοι είναι πολύ ανεκτικοί και ευγενικοί με τους καινούριους και όλες οι απορίες σας θα λυθούν στο λεπτό.

Η Λιστα με τα παιχνιδια ειναι εδω και εδω σε συμπυκνωμένη μορφή.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω 250 επιτραπέζια που περιμένουν!