Κατηγορίες
Feng shui ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Feng Shui: Βασικές Αρχές για την κρεβατοκάμαρα

Ύπνος – Κρεβατοκάμαρα, πολύ σημαντικά και τα δύο….

1. Φροντίστε να κοιμάστε με το προσκεφάλι σας προσανατολισμένο σε μία από τις 4 ευνοϊκές κατευθύνσεις σας. Αυτές θα τις βρείτε από τον αριθμό γκούα σας…….

bedroom_feng_shui_700_1

Ποτέ όμως μην τοποθετήσετε το κρεβάτι σας διαγώνια στο δωμάτιο. Είναι καλύτερα να επιλέξετε κάποια άλλη κατεύθυνση παρά να κοιμάστε σε αυτή τη θέση. Να φροντίζετε πάντα να υπάρχει τοίχος πίσω από το προσκεφάλι σας.

2. Μη βάφετε ποτέ έναν τοίχο του δωματίου σας σε έντονο κόκκινο, πορφυρό ή πορτοκαλί χρώμα. Το κόκκινο στο φενγκ σούι αντιστοιχεί στο στοιχείο της φωτιάς και μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με δύο τρόπους. Είτε γιατί μπορεί να ενεργοποιήσει αρνητικές ενέργειες που έχουν σχέση με την υγεία σας, είτε γιατί μπορεί να καταστρέφει το στοιχείο το δικό σας.

3. Αν ο προσωπικός σας αριθμός γκούα είναι 3, 4, 6 ή 7 τα χρώματα κόκκινο, πορφυρό και πορτοκαλί δε σας ταιριάζουν. Αυτά τα χρώματα ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς. Γι αυτό μην επιλέγετε να κυριαρχούν στο υπνοδωμάτιό σας. Οπωσδήποτε μη βάψετε τους τοίχους σε τέτοια χρώματα. Προτιμήστε καλύτερα το μπεζ, το καφέ, τη βανίλια ή οποιοδήποτε άλλο γήινο χρώμα και τόνο.

4. Αν ο προσωπικός σας αριθμός γκούα είναι 2 ή 8 τα μεταλλικά χρώματα, δηλαδή το άσπρο, το χρυσό, το ασημί, δε σας ταιριάζουν. Αυτά τα χρώματα ανήκουν στο στοιχείο του μετάλλου. Γι αυτό μην επιλέγετε να κυριαρχούν στο υπνοδωμάτιό σας. Οπωσδήποτε μη βάψετε τους τοίχους σε τέτοια χρώματα. Προτιμήστε καλύτερα το μπεζ, το καφέ, τη βανίλια ή οποιοδήποτε άλλο γήινο χρώμα και τόνο.

5. Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αριθμός γκούα σας πρέπει να αποφεύγετε να βάφετε τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας μπλε ή πράσινο. Και τα δύο αυτά χρώματα είναι πιθανό να ενεργοποιήσουν ενέργειες που σχετίζονται με επιθετικότητα και εντάσεις μεταξύ των μελών μιας οικογένειας. Επιπλέον δεν ευνοούν για τη δημιουργία ήρεμης ατμόσφαιρας, που είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια του ύπνου και της ξεκούρασης.