Κατηγορίες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Iδέες μαγειρικής για το φθινόπωρο

Έρευνες έχουν δείξει πως το άρωμα της κολοκύθας είναι αφροδισιακό.

Οπότε δεν πρέπει να χάνεις ευκαιρία να μαγειρεύεις την κολοκύθα με διάφορους τρόπους.

fagita-2

Όπως για παράδειγμα σαν πίτα, σαν γαρνίρισμα σε μαγειρευτά και ψητά κρεατικά, ή ακόμη και σαν cocktail ή χυμούς. Επίσης για να μην τρως κάθε μέρα κολοκύθα μπορείς να αγοράσεις μερικά αρωματικά κεριά για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα σου. Και αυτό θα κάνει την δουλειά του!!!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *